WINKELWAGEN

0item(s)

You have no items in your shopping cart.

La Biosthetique

Het merk

La Biosthétique Paris staat voor zeer effectieve cosmeticaproducten. Hechten veel belang aan het gebruik van natuurlijke grondstoffen en garanderen een maximale verdraagzaamheid van de producten. Het onderzoek en de ontwikkeling van de producten vindt in het eigen bedrijf plaats, waardoor gegarandeerd wordt dat de producten steeds voldoen aan de nieuwste cosmetische en dermatologische eisen.. Ook de La Biosthétique-kappers werken mee aan de ontwikkeling van de producten. Samen met de speciale dienstverleningen  die u in de salons kunt beleven, zorgen de La Biostetique producten voor een bijzonder gevoel van welzijn en ontspanning.

De producten

La Biosthétique Paris biedt een omvangrijk gamma producten voor haar en huid: van haar- en hoofdhuidverzorging tot styling en kleuringen; van gezichts- en lichaamsverzorging tot make-up. In al onze producten zijn de beste ingrediënten perfect op elkaar afgestemd. Ze werken zeer specifiek, zodat de La Biosthétique-kapper oplossingen kan bieden voor individuele problemen en behoeften. Met behulp van speciale tests bepaalt hij de aard van de hoofdhuid, het haar of de huid en zoekt vervolgens het individueel passende product uit. Alle producten worden ontwikkeld in de modernste laboratoria, zonder dierproeven en volgens de nieuwste stand van de wetenschap. Alle producten zijn dermatologisch getest en zijn zodoende uiterst goed verdraagzaam.

De oprichter

De Franse biochemicus Marcel Contier heeft het merk La Biosthétique in de jaren 50 opgericht. In zijn laboratorium in Parijs ontwikkelde hij destijds reeds producten op zuiver natuurlijke basis. Maar Contier was niet alleen natuurwetenschapper, hij had vooral een visie. Volgens Contier mag een klant die naar de kapper gaat meer dan een knipbeurt verwachten, namelijk een volledige schoonheidsbehandeling. Contier zag de kapper als beautyexpert en bedacht het nog steeds bestaande 'Total Beauty'-concept.

 

Lees meer
 • Productlijnen

  Bekijk producten(0)
 • Categorie

  Bekijk producten(0)
 • Haartype

  Bekijk producten(11)
 • Haarzorg

  Bekijk producten(97)
 • Skincare

  Bekijk producten(48)
 • Huidverzorging

  Bekijk producten(0)
 • La Biosthetique Make-up Collection

  Bekijk producten (180)
La Biosthetique voor al je Haarproducten, Huid Producten en Make-up